Retourneren


kan ik artikelen retourneren?

Alle artikelen die bij JP Flower Art zijn gekocht kunt u ten alle tijde retourneren. U krijgt van ons 14 dagen bedenktijd indien u een artikel niet naar naar wens is. Het retourneren is enkel mogelijk bij artikelen die niet van herroepingsrecht zijn uitgesloten. Bijv. planten, bloemen, (long life) rozen accepteren wij niet.

Hoe kan ik retourneren?

Vul het retourformulier in en wij nemen zo snel contact met u op. Zolang het ingevulde formulier binnen 14 dagen bij ons binnen is, is er geen probleem. Let wel, retourkosten worden helaas niet vergoed, enkel aanschafprijs en verzendkosten.

Retourvoorwaarden

Om een retourzending te kunnen accepteren is het belangrijk dat de artikelen die we terug ontvangen in oorspronkelijke staat verkeren. Dus goed verpakt compleet met eventuele toebehoren, onbeschadigd, schoon en de verpakking (indien hersluitbaar) intact. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

Weet wat u retourneert

Wij accepteren in de meeste gevallen alle artikelen op elke zaken na. Zo kunt u geen artikelen retourneren betreffende verse bloemen, verse planten, long life rozen en op maat gemaakte boeketten.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.