zakelijk? doen we.


JPFA ZAKELIJK

Het plaatsen van bestellingen maken we u als zakelijke klant zo gemakkelijk mogelijk. Daarom bieden we je een aantal extra opties aan. Naast het bestellen via de website is het voor zakelijke klanten mogelijk om offertes op te vragen of te bestellen via inkooporders.

ZAKELIJK VOORDEEL

We maken graag een offerte op maat. We bieden product advies dat aansluit op uw bedrijf en wensen. Een prijs die lager wordt wanneer u meer bestelt. In veel gevallen ontvangt u aan de telefoon naast passend advies ook meteen al een goede aanbieding.

ACHTERAF BETALEN

Bij JPFA doen we daar absoluut niet moeilijk over. Bij ons heb je de mogelijkheid om gewoon achteraf te betalen. Wel zo gemakkelijk. Voldoet uw bedrijf aan de voorwaarden en is er krediet toegekend? Dan kunnen bestellingen op rekening geplaatst worden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

  Het versturen van vertrouwelijke informatie geschiedt geheel versleuteld, zodat deze gegevens niet onderschept kunnen worden. Dit is mogelijk te herkennen aan het groen slot in de website-balk.