long life


Foto van Long Life Rose

Long Life Rose:
Modern Collection Red
€ 54,95

H: 27 cm, D: 15 cm bestel

  Lekker lang genieten van je prachtige roos? Dat is nu mogelijk. Met de Long Life Rose kun je gegarandeerd een jaar lang van zijn schoonheid genieten. Door een speciale behandeling is de roos lang houdbaar en behoeft geen water. Lekker makkelijk, toch! Op elk moment van de dag, de roos staat er altijd goed bij.

 Afmetingen: Hoogte is 27 cm, diameter is 15 cm. Levering is min. 2 dagen. Tip: diverse kleuren roos en/of stolp is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Foto van Long Life uit de Luxury Collection

Long Life Rose:
Luxury Collection
€ 124,95

H: 32 cm, B: 20 cm, D: 20 cm bestel

  Lekker lang genieten van je prachtige rozen in een luxe stolp? Dat is nu mogelijk. Met de Long Life Roses uit de Luxury Line Collection kun je gegarandeerd een jaar lang van hun schoonheid genieten. De stolp is goudkleurig, heeft een solide houtenbasis en het glas is van goede kwaliteit. En niet te vergeten drie topkwaliteit long life rozen (in verschillende kleuren leverbaar). Op elk moment van de dag, de rozen staan er altijd goed bij.

 Afmetingen: Hoogte is 35 cm, breedte is 20 cm en diepte is 20 cm. Levering is min. 2 dagen. Tip: rozen in verschillende kleuren leverbaar. Vraag naar de mogelijkheden.

Foto van een long life rose: Modern Collection

Long Life Rose:
Modern Collection Pink
€ 49,95

H: 25 cm, D: 17 cm bestel

  Wilt u lekker lang genieten van je prachtige roos? Met de Long Life Rose uit de Modern Collection kun je gegarandeerd een jaar lang van zijn schoonheid genieten. Door een speciale behandeling is de roos lang houdbaar en behoeft geen water. Lekker makkelijk, toch! De long life roos is gedecoreerd in een stolp met glas van goede kwaliteit en een solide houten basis. Een genot om naar te kijken.

 Afmetingen: Hoogte is 25 cm en diameter is 17. Levering is min. 2 dagen. Tip: rozen in verschillende kleuren leverbaar. Vraag naar de mogelijkheden.Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van typfouten en tussentijdse wijzigingen.

  Door de beschikbaarheid van de bloemen kan het product iets afwijken van de afbeelding. Accessoires zijn standaard niet inbegrepen, tenzij anders vermeld.