long life


Foto van flower box Pure Red

Long Life Box: Pure Red  nieuw € 48,95

Afgebeeld formaat: XS bestel

  Rood, de kleur van liefde, kracht, passie en romantiek. Tel deze samen op en plaats in een prachtige hartvormige box. Zie en voel jij de hartstocht al?

 Box bevat 6 premium long life rozen. Levering is min. 3 dagen. Tip: diverse kleuren rozen is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Foto van long life flower box Fizzy Pink

Long Life Box: Fizzy Pink  nieuw € 84,95

Afgebeeld formaat: M bestel

  De Fizzy Pink is een absolute charmeur met 12 prachtige roze Long Life rozen. Deze box verdient absoluut een mooie plek in uw (woon) interieur.

 Box bevat 12 premium long life rozen. Levering is min. 3 dagen. Tip: diverse kleuren rozen is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Foto van long life flower box Minty

Long Life Box: Minty  nieuw € 48,95

Afgebeeld formaat: XS bestel

  Bekijk deze Minty flower box van dichtbij. Met de box in vorm van een hart, gecombineerd met deze prachtige long life rozen. Een schot in de roos!

 Box bevat 6 premium long life rozen. Levering is min. 3 dagen. Tip: diverse kleuren rozen is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.Foto van long life Corazon Rosa

Long Life Rose:
Modern Collection Corazon Rosa
€ 67,95

H: 26 cm, D: 13 cm bestel

  Alweer een goeduitziende stolp met daarin een roze hart. Net als de Corazon Blanco in zijn gedetailleerde vorm (slank en hoog) is het een pracht om naar te kijken. Dus, ben je op zoek naar origineel cadeau voor elke gelegenheid? Denk eens aan de Corazon Rosa. Gegarandeerd succes!

 Afmetingen: Hoogte is 26 cm en diameter is 13. Levering is min. 2 werkdagen. Tip: rozen in verschillende kleuren leverbaar. Vraag naar de mogelijkheden.

Foto van long life Colour Collection

Long Life Rose:
Colour Collection XXL
€ 69,95

H: 23 cm, D: 17 cm bestel

  Met de Colour Collection van JPFA heb je wel iets gaafs in huis. Geen standaard zwart of witte stolp, maar juist één met kleur. En, het mooiste is de stolp is leverbaar in diverse kleuren. Kies je kleur die bij je past. De stolp is voorzien van een XXL maat roos.

 Afmetingen: Hoogte is 23 cm en diameter is 17. Levering is min. 3 werkdagen. Tip: rozen en stolp in verschillende kleuren leverbaar. Vraag naar de mogelijkheden.

Foto van long life Blue Bell

Long Life Rose:
Modern Collection Blue Bell
€ 57,95

H: 23 cm, D: 17 cm bestel

  Hou jij ook zo van blauw? Dan is de Blue Bell bij uitstek geschikt als cadeau of om jezelf lekker te verwennen. Deze roos met z'n neutrale (en koninklijke!) kleur geeft een chique en luxe uitstraling. En bovendien kun je extra lang van genieten.

 Afmetingen: Hoogte is 23 cm en diameter is 17. Levering is min. 2 dagen. Tip: rozen in verschillende kleuren leverbaar. Vraag naar de mogelijkheden.Foto van long life box Big Box

Long Life Box: Big Box€ 319,95

Afgebeeld formaat: 3XL bestel

  Zie jij het al voor je? Die blik van verwondering. Dit is wellicht het ultieme gift om je dierbare te verrassen, een grote box met daarin de initialen. Een betere betuiging dan deze bestaat niet. Kies de letters, de kleuren en combineer. En, met premium long life rozen in de hand kun je er lang van genieten.

 Box bevat ca. 50 premium long life rozen. Levering is min. 5 dagen. Tip: diverse kleuren rozen is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van typfouten en tussentijdse wijzigingen.

  Door de beschikbaarheid van de bloemen kan het product iets afwijken van de afbeelding. Accessoires zijn standaard niet inbegrepen, tenzij anders vermeld.


<<   1   2   3   >>