long life. for eternity.


Banner Long Life Rozen
Foto van Blue Wonder

Long Life Box:
Magic Blue 9
  nieuw € 79,95

Afgebeeld maat: S

  Ontdek deze prachtige long life flower box met sparkling blue rozen. Deze box is voorzien met een venster waardoor het fancy is afgewerkt. Een echte eyecatcher!

 Box bevat 9 premium blue long life rozen met glitters. Levering is min. 3 werkdagen.

Foto van Blue Wonder

Long Life Box:
Magic Blue 12
  aanrader € 109,95

Afgebeeld maat: S

  Ontdek deze prachtige long life flower box met sparkling blue rozen. Deze box is voorzien met een venster waardoor het fancy is afgewerkt. Een echte eyecatcher!

 Box bevat 12 premium blue long life rozen met glitters. Levering is min. 3 werkdagen.

Foto van Modern Collection Red XXL

Long Life Rose:
Modern Collection Red XXL
  nieuw € 77,95

H: 23 cm, D: 17 cm

  Het blijft toch een klassieker, een witte stolp met een rode roos in een XXL-formaat. Waar je het ook zet, het blijft een echte eyecatcher. Gewoon genieten geblazen!

 Afmetingen: Hoogte is 23 cm en diameter is 17. Levering is min. 3 werkdagen. Tip: rozen in verschillende kleuren leverbaar. Vraag naar de mogelijkheden.Foto van premium collection

Long Life Rose:
Premium Collection
€ 149,95

H: 38 cm, D: 23 cm

  De premium collection is een prachtige stolp voorzien van drie hoge kwaliteits long life rozen. De rozen zijn op diverse hoogtes geplaatst hetgeen een supermooi effect geeft. De houten sokkel is wit van kleur met een kwaliteitsglas bovenop. Standaard bevat deze stolp 2 XXL rozen en 1 regular roos. Op elk moment van de dag, de rozen staan er altijd goed bij.

 Afmetingen: Hoogte is 38 cm, diameter is 23 cm. Levering is min. 3 werkdagen. Tip: rozen in verschillende kleuren leverbaar. Vraag naar de mogelijkheden.

Foto van long life Corazon Rosado

Long Life Rose: Modern Collection
Corazon Rosado
€ 74,95

H: 26 cm, D: 13 cm

  Net als haar zusje, de Corazon Rosa, heeft deze stolp een long life roos in de vorm van een hart. Met als kleur een pastelachtige roze. Ben je een liefhebber van lichte kleuren? Dan is de Corazon Rosada de perfecte keus.

 Afmetingen: Hoogte is 26 cm en diameter is 13. Levering is min. 3 werkdagen. Tip: rozen in verschillende kleuren leverbaar. Vraag naar de mogelijkheden.

Foto van flower box Check Box

Long Life Box: Check Box€ 94,95

Afgebeeld formaat: M

  Zijn de kleuren wit en donkerblauw ideaal voor bijvoorbeeld in huis of op kantoor? Dan is deze Check Box zeker geschikt. De kleuren passen zich naadloos aan in de meeste omgevingen en dat in combinatie met long life rozen. Heerlijk waar!

 Box bevat 12 premium long life rozen. Levering is min. 3 werkdagen.Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van typfouten en tussentijdse wijzigingen.

  Door de beschikbaarheid van de bloemen kan het product iets afwijken van de afbeelding. Accessoires zijn standaard niet inbegrepen, tenzij anders vermeld.


<<   1   2   3   4   >>