long life


Foto van Long Life Rose: Unico Rosa

Long Life Rose:
Unico Rosa XXL
€ 89,95

H: 26,5 cm; D: 15,5 cm

  Met de Unico Rosa haalt men een juweel in huis. In deze kwaliteit stolp vertoeft een elegante XXL Long Life Rose in de kleur Metallic Gold. Een mooi product hetgeen fascinerend is om naar te kijken. Je omgeving straalt er van!

 Afmetingen: Hoogte is 26,5 cm en diameter is 15,5 cm. Levering is min. 3 werkdagen. Tip: ook leverbaar in Silver Metallic. Vraag naar de mogelijkheden.
XXL = kop van roos is (gemiddeld 2x) groter dan normale rozen.

Foto van Long Life uit de Luxury Collection

Long Life Rose:
Luxury Collection
€ 154,95

H: 32 cm, B: 20 cm, D: 20 cm   tijdelijk niet leverbaar 

  Lekker lang genieten van je prachtige rozen in een luxe stolp? Dat is nu mogelijk. Met de Long Life Roses uit de Luxury Line Collection kun je gegarandeerd een jaar lang van hun schoonheid genieten. De stolp is goudkleurig, heeft een solide houtenbasis en het glas is van goede kwaliteit. En niet te vergeten drie topkwaliteit long life rozen (in verschillende kleuren leverbaar). Op elk moment van de dag, de rozen staan er altijd goed bij.

 Afmetingen: Hoogte is 35 cm, breedte is 20 cm en diepte is 20 cm. Levering is min. 3 werkdagen. Tip: rozen in verschillende kleuren leverbaar. Vraag naar de mogelijkheden.
Let op! Dit product is moeilijk leverbaar. Neem contact voor meer info.

Foto van Long Life: Dos Rosas

Long Life Rose:
Dos Rosas XXL
€ 124,95 p.st.

H: 25 cm, L/B: 15 cm   tijdelijk niet leverbaar 

  Met de Dos Rosas haalt men wel iets bijzonders in huis. In deze elegante stolp vertoeven twee Long Life rozen in maat XXL. Door de prachtige kleurencombinatie goud en zilver metallic met blinkende steentjes op de voet van de stolp, is en blijft het fascinerend om naar te kijken. Het interieur straalt ervan.

 Afmetingen: Hoogte is 30 cm en lengte/breedte is 15. Levering is min. 3 werkdagen. Tip: rozen in verschillende kleuren leverbaar. Vraag naar de mogelijkheden.
XXL = kop van roos is (gemiddeld 2x) groter dan normale rozen.
Let op! Dit product is moeilijk leverbaar. Neem contact voor meer info.

 Prijs is per stukFoto van een long life rose: Modern Collection

Long Life Rose XL:
Modern Collection Pine Wood
€ 74,95

H: 25 cm, D: 17 cm

  Wilt u lekker lang genieten van je prachtige roos? Met de Long Life Rose uit de Modern Collection kun je gegarandeerd een jaar lang van zijn schoonheid genieten. Door een speciale behandeling is de roos lang houdbaar en behoeft geen water. Lekker makkelijk, toch! De long life roos is gedecoreerd in een stolp met glas van goede kwaliteit en een solide houten basis. Een genot om naar te kijken.

 Afmetingen: Hoogte is 25 cm en diameter is 17. Levering is min. 3 werkdagen. Tip: rozen in verschillende kleuren leverbaar. Vraag naar de mogelijkheden.
XL = kop van roos is groter dan normale rozen

Foto van Long Life Rose

Long Life Rose:
Modern Collection Gold
€ 69,95

H: 27 cm, D: 15 cm

  Lekker lang genieten van je prachtige roos? Dat is nu mogelijk. Met de Long Life Rose kun je gegarandeerd een jaar lang van zijn schoonheid genieten. Door een speciale behandeling is de roos lang houdbaar en behoeft geen water. Lekker makkelijk, toch! Op elk moment van de dag, de roos staat er altijd goed bij.

 Afmetingen: Hoogte is 27 cm, diameter is 15 cm. Levering is min. 3 werkdagen. Tip: diverse kleuren roos en/of stolp is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Foto van Long Life Box Newborn

Long Life Box: Lilyv.a. € 99,95

Afgebeeld formaat: S

  Het is altijd feest met een pasgeborene. En, om dit compleet te maken is er nu de Long Life Lily. Een prachtige box met een combinatie van zachte kleuren. Een genot om naar te kijken. De rozen blijven gegarandeerd 1 jaar lang goed.

 Box bevat 12 kwaliteitsrozen incl. babyschoenen. Levering is min. 3 werkdagen. Tip: diverse kleuren rozen en/of box is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.Foto van long life box Magna

Long Life Box: Magnav.a. € 94,95

Afgebeeld formaat: M

  Deze oogstrelende en stijlvolle flower box, Magna, is een prachtig cadeau om je dierbare op een speciale manier te verrassen. De Magna is voorzien van twee kleuren rozen waarvan één soort gedecoreerd is met prachtige lijnen. Het lijkt haast wel op chocola, maar dat is 'm niet. Een genot om naar te kijken. Het blijft gegarandeerd één (1) jaar lang goed.

 Box bevat 12 kwaliteitsrozen. Levering is min. 3 werkdagen. Tip: diverse kleuren rozen en/of box is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Foto van long life box: Blue Bell

Long Life Box: Blue Bellv.a. € 94,95

Afgebeeld formaat: M

  Ben je op zoek naar origineel cadeau voor de heren? Dan heeft JP Flower Art de Blue Bell in het assortiment. Een goeduitziende flower box met long life rozen. Extra lang genieten dus! Met de kleurencombinatie blauw en wit (met chocostrepen) is dat gegarandeerd een succes.

 Box bevat 12 kwaliteitsrozen. Levering is min. 3 werkdagen. Tip: diverse kleuren rozen en/of box is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Foto van Long Life Box: Young Boy

Long Life Box: Young Boyv.a. € 99,95

Afgebeeld formaat: S

  Het is altijd feest met een pasgeborene. Met de Young Boy flower box heb je een origineel cadeau waar iedereen versteld zal staan. De rozen van deze prachtige long life box gaan gegarandeerd 1 jaar lang mee. En de schoentjes, die zijn voor de mooie jongen.

 Box bevat 12 kwaliteitsrozen incl. babyschoenen. Levering is min. 3 werkdagen. Tip: diverse kleuren rozen en/of box is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van typfouten en tussentijdse wijzigingen.

  Door de beschikbaarheid van de bloemen kan het product iets afwijken van de afbeelding. Accessoires zijn standaard niet inbegrepen, tenzij anders vermeld.


<<   1   2   3   4   >>