long life


Foto van long life box Big Box

Long Life Box: Big Box€ 339,95

Afgebeeld formaat: 3X

  Zie jij het al voor je? Die blik van verwondering. Dit is wellicht het ultieme gift om je dierbare te verrassen, een grote box met daarin de initialen. Een betere betuiging dan deze bestaat niet. Kies de letters, de kleuren en combineer. En, met premium long life rozen in de hand kun je er lang van genieten.

 Box bevat ca. 50 premium long life rozen. Levering is min. 5 werkdagen. Tip: diverse kleuren rozen is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Foto van Rose Gift Box

Rose Gift Box€22,95

afm. L: 8,5 cm; B: 8,5 cm; H: 6,5 cm

  Alle onze Rose Gift Boxes zijn stijlvol en netjes geplaatst in een schattige box. Deze long life rozen (=gegarandeerd 1 jaar lang genieten) worden met de grootste zorg geselecteerd. Een echte eyecatcher in elke omgeving! Deze luxury gift box kun je gebruiken als cadeau voor je geliefde of gewoonweg als presentje.

Foto van long life flower box Minty

Long Life Box: Minty€ 58,95

Afgebeeld formaat: XS   tijdelijk niet leverbaar 

  Bekijk deze Minty flower box van dichtbij. Met de box in vorm van een hart, gecombineerd met deze prachtige long life rozen. Een schot in de roos!

 Box bevat 6 premium long life rozen. Levering is min. 3 werkdagen. Tip: diverse kleuren rozen is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.Foto van long life flower box Black and Gold

Long Life Box: Black & Gold€ 58,95

Afgebeeld formaat: XS  tijdelijk niet leverbaar 

  Wilt u echt iets bijzonders geven? Dan is de Black & Gold flower box buitengewoon geschikt als (verrassings) kado. Deze hartvormige box is voorzien van 5 zwarte rozen en 1 gouden roos. Alle rozen zijn 'long life', dus gegarandeerd tussen 1 en 2 jaar lang genieten. Ook geschikt als een kleinigheidje!

 Box bevat 6 premium long life rozen. Levering is min. 3 werkdagen. Tip: diverse kleuren rozen is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Foto van flower box Long Life Red & Gold

Long Life Box:
Heart Red & Gold
€ 149,95

Afgebeeld maat: M

  Als je op zoek bent naar pure romantiek met een cadeau als hoogtepunt. Dan is deze Long Life Box Red & Gold de ultieme gift. Verras je geliefde/dierbare met deze box en zij zullen enorm van stelt staan. Een prachtig product met rode en gouden rozen in de vorm van een hart. Wat wil je nog meer? Oh ja, deze premium long life rozen gaan gegarandeerd 2 jaar lang mee.

 Box bevat enkel premium long life rozen. Levering is min. 3 werkdagen. Tip: diverse kleuren rozen is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Foto van Long Life Rose Modern Collection - White

Long Life Rose:
Modern Collection White
€ 67,95

H: 23 cm, D: 17 cm

  Wilt u lekker lang genieten van je prachtige roos? Met de Long Life Rose uit de Modern Collection kun je gegarandeerd een jaar lang van zijn schoonheid genieten. Door een speciale behandeling is de roos lang houdbaar en behoeft geen water. Lekker makkelijk, toch! De long life roos is gedecoreerd in een stolp met glas van goede kwaliteit en een solide houten basis. Een genot om naar te kijken.

 Afmetingen: Hoogte is 23 cm en diameter is 17. Levering is min. 3 werkdagen. Tip: rozen in verschillende kleuren leverbaar. Vraag naar de mogelijkheden.Foto van een long life rose: Modern Collection

Long Life Rose:
Modern Collection White Pine
€ 67,95

H: 23 cm, D: 17 cm

  Uniek en stijlvol. Dat zijn de kenmerken van de long life rozen van JP Flower Art. En, dat hoeft ook niet helemaal duur te zijn. Bekijk eens de Modern Collection White Pine. Een witte roos geplaatst in de topkwaliteit stolp. De stolp bevat een witggekleurde houten basis en een stevige glas.

 Afmetingen: Hoogte is 23 cm en diameter is 17. Levering is min. 3 werkdagen. Tip: rozen in verschillende kleuren leverbaar. Vraag naar de mogelijkheden.

Foto van long life Corazon Blanco

Long Life Rose:
Modern Collection Corazon Blanco
€ 74,95

H: 26 cm, D: 13 cm

  Met de Corazon Blanco breng je het boodschap wel duidelijk over. Deze kwaliteit stolp is voorzien van een long life roos in de vorm van een hart. Mede door zijn gedetailleerde vorm (slank en hoog) wordt de roos in een beter daglicht gesteld. Laat je corazon schitteren als nooit tevoren.

 Afmetingen: Hoogte is 26 cm en diameter is 13. Levering is min. 3 werkdagen. Tip: rozen in verschillende kleuren leverbaar. Vraag naar de mogelijkheden.

Foto van long life Corazon Rosa

Long Life Rose:
Modern Collection Corazon Rosa
€ 74,95

H: 26 cm, D: 13 cm

  Alweer een goeduitziende stolp met daarin een roze hart. Net als de Corazon Blanco in zijn gedetailleerde vorm (slank en hoog) is het een pracht om naar te kijken. Dus, ben je op zoek naar origineel cadeau voor elke gelegenheid? Denk eens aan de Corazon Rosa. Gegarandeerd succes!

 Afmetingen: Hoogte is 26 cm en diameter is 13. Levering is min. 3 werkdagen. Tip: rozen in verschillende kleuren leverbaar. Vraag naar de mogelijkheden.Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van typfouten en tussentijdse wijzigingen.

  Door de beschikbaarheid van de bloemen kan het product iets afwijken van de afbeelding. Accessoires zijn standaard niet inbegrepen, tenzij anders vermeld.


<<   1   2   3   4   >>