long life


Foto van flower box Lila stint

Long Life Box: Lila Stint€ 62,95

Afgebeeld formaat: XS

  Deze box bevat een prachtige combinatie van two-tone rozen. De samenstelling van lila kleur en crémewit creëert wederom een WoW-factor. Long life rozen = lekker lang genieten!

 Box bevat 6 premium long life rozen. Levering is min. 3 dagen.
Let op! Maat XS is niet meer leverbaar, alleen S of M. Vraag naar de prijzen. Maat S heeft circa 9 premium rozen en maat M heeft circa 12 premium rozen.

Foto van flower box Reddy Pink

Long Life Box: Reddy Pink€ 99,95

Afgebeeld formaat: M

  De Reddy Pink bevat enkel de hoogste kwaliteit aan long life rozen. Met zijn two-tone kleuren (rood en roze) krijg je wel een unieke combinatie.

 Box bevat 12 premium long life rozen. Levering is min. 3 dagen.

Foto van flower box Rose Tinderness

Long Life Box: Rose Tinderness€ 99,95

Afgebeeld formaat: M

  Een prachtig contrast en een mooi samenspel van pastel en donkere kleuren zorgen voor een unieke belevenis. Bekijk deze box en je kunt jouw ogen er niet meer van afhouden.

 Box bevat 12 premium long life rozen. Levering is min. 3 dagen.Foto van flower box Pure Red

Long Life Box: Pure Red€ 58,95

Afgebeeld formaat: XS   tijdelijk niet leverbaar 

  Rood, de kleur van liefde, kracht, passie en romantiek. Tel deze samen op en plaats in een prachtige hartvormige box. Zie en voel jij de hartstocht al?

 Box bevat 6 premium long life rozen. Levering is min. 3 dagen. Tip: diverse kleuren rozen is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Foto van long life flower box Fizzy Pink

Long Life Box: Fizzy Pink€ 94,95

Afgebeeld formaat: M

  De Fizzy Pink is een absolute charmeur met 12 prachtige roze Long Life rozen. Deze box verdient absoluut een mooie plek in uw (woon) interieur.

 Box bevat 12 premium long life rozen. Levering is min. 3 dagen. Tip: diverse kleuren rozen is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

foto van long life box letter box

Long Life Box: Letter Box€ 129,95

Afgebeeld formaat: M

  Long Life rozen met daarin het eerste letter van de voornaam. Hartstikke leuk en het maakt de flower box nog persoonlijker. En met circa 19 premium rozen zullen ze lang van genieten!

 Box bevat 19 premium long life rozen. Levering is min. 3 dagen. Tip: diverse kleuren rozen is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.Foto van long life Blue Bell XXL

Long Life Rose:
Modern Collection Blue Bell XXL
€ 82,95

H: 26 cm, D: 17 cm

  Is de kleur blauw iets voor jou? Dan is de Blue Bell XXL de perfecte gift. Deze roos met z'n neutrale (en koninklijke!) kleur geeft een chique en luxe uitstraling. En ook nog in maat XXL. De stolp wordt geleverd met een zwart voetje (basis is van hout) en is van degelijke kwaliteit.

 Afmetingen: Hoogte is 23 cm en diameter is 17. Levering is min. 3 dagen. Tip: rozen in verschillende kleuren leverbaar. Vraag naar de mogelijkheden.

Foto van long life Colour Collection

Long Life Rose:
Colour Collection XXL
€ 79,95

H: 23 cm, D: 17 cm

  Met de Colour Collection van JPFA heb je wel iets gaafs in huis. Geen standaard zwart of witte stolp, maar juist één met kleur. En, het mooiste is de stolp is leverbaar in diverse kleuren. Kies je kleur die bij je past. De stolp is voorzien van een XXL maat roos.

 Afmetingen: Hoogte is 23 cm en diameter is 17. Levering is min. 3 werkdagen. Tip: rozen en stolp in verschillende kleuren leverbaar. Vraag naar de mogelijkheden.

Foto van long life Blue Bell

Long Life Rose:
Modern Collection Blue Bell
€ 67,95

H: 23 cm, D: 17 cm

  Hou jij ook zo van blauw? Dan is de Blue Bell bij uitstek geschikt als cadeau of om jezelf lekker te verwennen. Deze roos met z'n neutrale (en koninklijke!) kleur geeft een chique en luxe uitstraling. En bovendien kun je extra lang van genieten.

 Afmetingen: Hoogte is 23 cm en diameter is 17. Levering is min. 3 dagen. Tip: rozen in verschillende kleuren leverbaar. Vraag naar de mogelijkheden.Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van typfouten en tussentijdse wijzigingen.

  Door de beschikbaarheid van de bloemen kan het product iets afwijken van de afbeelding. Accessoires zijn standaard niet inbegrepen, tenzij anders vermeld.


<<   1   2   3   4   >>