bestellen


Hoe plaats je een bestelling?

Het plaatsen van een bestelling is vrij eenvoudig door gebruik te maken van het formulier. Voorzie het formulier met de volgende gegevens, zoals productnaam, formaat, specifieke wensen en evt. bezorging. Het invullen van uw telefoonnummer is niet verplicht, maar wel zo handig voor communicatie en betaling (tikkie).

Ik heb een bestelling geplaatst. En nu?

Hartelijk dank voor uw bestelling! Door middel van uw ingevoerde gegevens zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de bestelling af te ronden.

Bezorgen jullie door heel Nederland?

Ons bezorggebied omvat Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer en omstreken. Echter, kunnen wij buiten dit gebied uw bestelling leveren. Let wel, dat de leveringskosten hoger komen te liggen. Neem vooraf contact met ons op voor meer informatie.

Ik wil mijn bestelling annuleren. Kan dat?

Uiteraard is het mogelijk om uw bestelling te annuleren, zolang dit tijdig is aangegeven. Aangezien JP Flower Art werkt met producten van beperkte houdbaarheid is het herroepingsrecht derhalve niet van toepassing.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

  Het versturen van vertrouwelijke informatie geschiedt geheel versleuteld, zodat deze gegevens niet onderschept kunnen worden. Dit is mogelijk te herkennen aan het groen slot in de website-balk.