onze collectie


Foto van flower box Marble Red Mini

Marble Red Mini  nieuw  € 29,95

Afgebeeld maat: XS bestel

  De Marble Red flower box is een prachtige flower box met een marmer print. Marmer is toch wel echt dé trend van dit moment. Absoluut een mooi exemplaar op elke (koffie) tafel of dressoir.

 Deze box bevat 10 premium rode rozen

Foto van flower box Blue Shimmer

Blue Shimmer  nieuw  € 72,95

Afgebeeld maat: L bestel

  Niets is zo bijzonder dan de Blue Shimmer. Een prachtige flower box gevuld met schitterende blauwe rozen en een hart van chocola. Deze big box is een ware aandachtstrekker.

 Box is leverbaar in zwart of wit

Foto van flowerbox Heartbox Red

Heartbox Red  nieuw   valentine special € 64,95

Afgebeeld maat: M bestel

  Er is geen betere manier om uw dierbare te vertellen wat hij of zij voor u betekent. De Heartbox Red is een hartvormige box gevuld met de beste A-kwaliteit rode rozen. Zorg alleen voor wat extra zakdoekjes voor de romantische momenten.

 Deze box bevat 25 à 28 kwaliteitsrozen. Tip: het perfecte cadeau voor uw Valentijn.Foto van flower box Red Square Mini

Red Square Mini€ 42,95

Afgebeeld maat: XS bestel

  Een bescheiden, maar toch een gracieuze flower box om iemand flink ermee te verrassen. Met zijn vierkante vorm en 12 rode A-kwaliteit rozen is deze flower box ideaal als gift voor feestelijke gelegenheden. Of, het ontbrekende stuk om het interieur compleet te maken. Wat u ook ermee doet, het is altijd goed.

 Box is leverbaar in zwart of witAlle getoonde prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van typfouten en tussentijdse wijzigingen.

  Door de beschikbaarheid van de bloemen kan het product iets afwijken van de afbeelding. Accessoires zijn standaard niet inbegrepen, tenzij anders vermeld.


<< 1   2   3   4   5   6   >>