onze collectie


Foto van Love in the air

Love In The Air  nieuw  € 74,95

afgebeeld maat: M bestel

  Vlinders in je buik, liefde op het eerste gezicht of zoek je een liefdevolle attentie. Dan is de deze flowerbox de moeite waard: Love in the air. Deze luxe box bevat een transparante venster waarbij de circa 20 premium rode rozen goed zichtbaar zijn. Keep the romance alive...

 Dit boeket bevat ca, 20 premium rode rozen.

Foto van Big Heart Bouquet

Red Heart bouquet  nieuw  € 84,95

een handgebonden boeket bestel

  Pak extra uit met dit enorme rozen boeket in de vorm van een hart. Dit zegt toch genoeg. Dit prachtige boeket is ieder jaar zeer geliefd op Valentijnsdag! Maar, zeker ook voor andere gelegenheden.

 Dit boeket bevat 40 premium rode rozen.

Foto van Big Heart Bouquet

Big Heart bouquet  nieuw  € 74,95

een handgebonden boeket bestel

  Heeft u dit al gezien? Een enorm rozenboeket in de vorm van een hart. Het boeket is voorzien van prachtige dieprode rozen met een extra witte hart in het midden. Dus, laat uw hart spreken op een eigentijdse wijze. Een liefdevol gebaar!

 Dit boeket bevat 40 premium witte & rode rozen.Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van typfouten en tussentijdse wijzigingen.

  Door de beschikbaarheid van de bloemen kan het product iets afwijken van de afbeelding. Accessoires zijn standaard niet inbegrepen, tenzij anders vermeld.


<< 1   2   3   4   5   6   >>