onze collectie


Foto van flower box red square

Red Square€ 48,95

Afgebeeld formaat: M bestel

  Een bescheiden, maar toch een gracieuze flower box om iemand flink ermee te verrassen. Met zijn vierkante vorm is deze flower box ideaal als gift voor feestelijke gelegenheden of net dat originele ontbrekende stuk om het interieur compleet te maken.

 Box is leverbaar in zwart of wit

Foto van flower box Hipster

Hipster Kellyv.a. € 52,95

Afgebeeld formaat: S bestel

  Deze flower box is een modieus product gevuld met zwarte en witte rozen. De perfecte combinatie van twee prachtige kleuren. De Hipster Kelly staat voor modern, cool en passend in elk interieur. Volg de nieuwe trend, denk aan de Hipster Kelly.

 Box is verkrijgbaar in de kleuren zwart of wit.

Tip: extra lang genieten van deze flower box? We fabriceren deze box ook als Long Life, gegarandeerd 1 jaar lang genieten. Vraag naar de mogelijkheden.

Foto van flower box Ornate

Ornatev.a. € 58,95

Afgebeeld formaat: M bestel

  Eén van de vele elegante flower boxen die wij te bieden hebben, de Ornate. Een zeer nette en chic uitstralende flower box met diverse pastelkleurige bloemen zorgt voor een sprankelende look. De verse bloemen zijn in groepen gedeeld plus deels afgewerkt met parels. Dus, wil je iemand blij maken denk aan de Ornate. Tip: uiteraard geschikt als cadeau voor bruiloften.

 Deze flower box is ook leverbaar in een witte boxFoto van flower box American Dream

American Dream€ 49,95

Afgebeeld formaat: M bestel

  De American Dream is de perfecte flower box voor o.a. Amerikaanse feestdagen, themafeesten of gewoonweg 'feeling American'. Met dit indrukwekkend 'stars and stripes' patroon voorzien van rode, witte en blauwe kwaliteitsrozen, maak je absoluut indruk op elke gelegenheid. Een echte sierlijke eyecatcher..

 Deze flower box is ook leverbaar in een zwarte box

Foto van flower box Shukran

Shukran€ 69,95

Afgebeeld formaat: L bestel

  Binnenkort is Ramadan teneinde en dat betekent navolgend het Suikerfeest. En, speciaal voor deze bijzondere gelegenheid heeft JP Flower Art iets leuks op bedacht nl. de Shukran flower box. Deze Shukran box bevat enkel topkwaliteit rode rozen afgewerkt met de maan en ster (in het wit of groen). Wil je een andere kleur, dat is bij ons geen enkel probleem. Absoluut een toppertje als (luxe) cadeau.

 Deze flower box is ook leverbaar in een witte box

Foto van India Box

India Box€ 44,95

Afgebeeld formaat: M bestel

  De India box is de perfecte flower box voor o.a. Indiase feestdagen, themafeesten of gewoonweg 'feeling Indian'. Met dit indrukwekkend driekleuren patroon voorzien van groene, witte en oranje kwaliteitsrozen, maak je absoluut indruk op elke gelegenheid. Een echte sierlijke eyecatcher. Uiteraard geschikt voor verjaardagen, bruiloften en overige gelegenheden.

 Deze flower box is ook leverbaar in een zwarte boxFoto van Bridal Centerpiece

Bridal CenterpiecePrijs op aanvraag

Diverse formaten bestel

  Een essentieël ingrediënt voor de perfecte huwelijksplechtigheid is natuurlijk, de Bridal Centerpiece. De Bridal Centerpiece is opgebouwd uit mooie rode en witte rozen, aangevuld met diverse bloemen. Aldus, een prachtige item die helpt bij het instellen van het thema en geeft het huwelijk extra glamour.

 De bridal centerpiece is leverbaar in diverse vormen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Foto van een Kaketoe Jungle

Kaketoe JunglePrijs op aanvraag

Afgebeeld formaat: M bestel

  De Kaketoe Jungle, een kleurrijk ensemble afgeladen met vele prachtige seizoensbloemen samengebracht tot één geheel. Deze flower box is netjes in lagen opgebouwd waardoor het in één blik is te aanschouwen. Met als hoogtepunt de kaketoe bloem die boven de rest van de wildernis uitsteekt. Een betere eyecatcher bestaat niet!

  Alleen beschikbaar bij afname van partijen. Neem contact op voor meer info en prijsopgave.Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van typfouten en tussentijdse wijzigingen.

  Door de beschikbaarheid van de bloemen kan het product iets afwijken van de afbeelding. Accessoires zijn standaard niet inbegrepen, tenzij anders vermeld.


<< 1  2  3  4  5   >>