onze collectie


Foto van flower box Ornate

Ornatev.a. € 54,95

Afgebeeld formaat: M vraag offerte aan

  Eén van de vele elegante flower boxen die wij te bieden hebben, de Ornate. Een zeer nette en chic uitstralende flower box met diverse pastelkleurige bloemen zorgt voor een sprankelende look. De verse bloemen zijn in groepen gedeeld plus deels afgewerkt met parels. Dus, wil je iemand blij maken denk aan de Ornate. Tip: uiteraard geschikt als cadeau voor bruiloften.

 Deze flower box is ook leverbaar in een witte box

Foto van flower box Gentleman box

Gentleman BoxPrijs op aanvraag

Diverse formaten mogelijk vraag offerte aan

  Flower box alleen voor dames? Nu niet meer! JP Flower Art heeft de Gentleman Box bedacht. Een leuke combinatie van verse bloemen en allerlei producten speciaal voor de heren. En, het mooiste is deze is geheel naar eigen wens te creëren. Wat wil een man nog meer.

 Gentleman Box bestellen? Neem vooraf contact met ons op.

Foto van flower box American Dream

American Dream€ 49,95

Afgebeeld formaat: M vraag offerte aan

  De American Dream is de perfecte flower box voor o.a. Amerikaanse feestdagen, themafeesten of gewoonweg 'feeling American'. Met dit indrukwekkend 'stars and stripes' patroon voorzien van rode, witte en blauwe kwaliteitsrozen, maak je absoluut indruk op elke gelegenheid. Een echte sierlijke eyecatcher..

 Deze flower box is ook leverbaar in een zwarte boxFoto van India Box

India Box€ 44,95

Afgebeeld formaat: M vraag offerte aan

  De India box is de perfecte flower box voor o.a. Indiase feestdagen, themafeesten of gewoonweg 'feeling Indian'. Met dit indrukwekkend driekleuren patroon voorzien van groene, witte en oranje kwaliteitsrozen, maak je absoluut indruk op elke gelegenheid. Een echte sierlijke eyecatcher. Uiteraard geschikt voor verjaardagen, bruiloften en overige gelegenheden.

 Deze flower box is ook leverbaar in een zwarte box

Foto van flower box Shukran

Shukran€ 69,95

Afgebeeld formaat: L vraag offerte aan

  Binnenkort is Ramadan teneinde en dat betekent navolgend het Suikerfeest. En, speciaal voor deze bijzondere gelegenheid heeft JP Flower Art iets leuks op bedacht nl. de Shukran flower box. Deze Shukran box bevat enkel topkwaliteit rode rozen afgewerkt met de maan en ster (in het wit of groen). Wil je een andere kleur, dat is bij ons geen enkel probleem. Absoluut een toppertje als (luxe) cadeau.

 Deze flower box is ook leverbaar in een witte box

Foto van Bridal Centerpiece

Bridal CenterpiecePrijs op aanvraag

Diverse formaten vraag offerte aan

  Een essentieël ingrediënt voor de perfecte huwelijksplechtigheid is natuurlijk, de Bridal Centerpiece. De Bridal Centerpiece is opgebouwd uit mooie rode en witte rozen, aangevuld met diverse bloemen. Aldus, een prachtige item die helpt bij het instellen van het thema en geeft het huwelijk extra glamour.

 De bridal centerpiece is leverbaar in diverse vormen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.Foto van flower box Gaia

La GaiaPrijs op aanvraag

Afgebeeld formaat: M vraag offerte aan

  De imposante Gaia flower box, een zeer fleurige floral design opgebouwd met gevarieerde bloemen en kleuren. Deze prachtige combinatie met voorjaarskleuren maakt het daarom stijlvol. Het straalt niets anders uit vrolijkheid en positiviteit.

 Deze flower box kan enkel op verzoek worden vervaardigd.Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van typfouten en tussentijdse wijzigingen.

  Door de beschikbaarheid van de bloemen kan het product iets afwijken van de afbeelding. Accessoires zijn standaard niet inbegrepen, tenzij anders vermeld.


<< 1  2  3  4  5  6 >>