onze collectie


Flower box van Chi Chi

Chi Chiv.a. € 35,95

Afgebeeld formaat: S

 De Chi Chi is een bonte verzameling van vrolijk gekleurde bloemen vormen dit sprankelend geheel. Deze flower box is gevuld met prachtige rode rozen en snijbloemen van diverse kleuren. Cadeautip: uiterst geschikt als gift voor moederdag.

  Vraag naar de beschikbaarheid van het product. Doos in andere kleuren beschikbaar (wit of zwart)

Foto van een wedding bouquet

Wedding BouquetPrijs op aanvraag

Afgebeeld formaat: XS

 Een bruidsboeket wordt gedragen op de dag van de liefde en waar het bruidspaar elkaar toezegingen doen. En, wil je even jullie mooiste momenten laten herinneren dan kunnen wij tevens het bruidsboeket samenstellen in de vorm van een flower box. Een mooie gebaar bestaat haast niet!

  Wedding boxes worden enkel op maat samengesteld. Vraag er naar voor meer info

Foto van flower box Rainbow Heaven

Rainbow Heaven€ 64,95

Afgebeeld formaat: M

 In onze collectie is de enige echte kleurrijke en vrolijke flower box te vinden. Deze flower box bevat bijna alle kleuren van de regenboog. Werkelijk een feest voor het oog!

  De gekleurde rozen worden enkel geleverd op aanvraag (minimaal twee werkdagen). Vraag er naar voor meer informatie.Foto van flower box Ferraña

Ferrañav.a. € 72,95

Afgebeeld formaat: L

  Laat iemands hart sneller kloppen met deze stralende Ferraña. De Ferraña is een sensationele en een fonkelende flower box voorzien van A-kwaliteit rode rozen en een chocolade hart in het midden. De combinatie van deze twee ingrediënten is haast onontbeerlijk. Een overbodige luxe bestaat niet, het geven van de Ferraña is een liefdevol gebaar.

  Tevens verkrijgbaar in grotere formaten. Ook leverbaar in een witte box.

Foto van een Simply Red Grande

Simply Red Grandev.a. € 69,95

Afgebeeld formaat: L

  De Simply Red Grande is een echte klassieker, maar nu in een groot formaat. The Bigger The Better. De Simply Red Grande is een flower box gevuld met prachtige rode rozen, afgewerkt met kleine pareltjes (wit of transparant) in het hart van de roos. Ideaal voor als cadeau of bedankje.

  Ook leverbaar in een witte box

Foto van flower box Le Bouquet

Le Bouquetv.a. € 54,95

Afgebeeld formaat: M

  Le Bouquet is een chique exemplaar, een combinatie bestaande uit mooigekleurde rozen en diverse snijbloemen die als geheel een sfeervolle look geeft. In het hart van elke roos zit een gekleurde parel die net dat extra effect geeft. Al met al, alle elementen in deze flower box vormen samen tot een ware schoonheid. Uiterst geschikt als cadeau voor verjaardagen, bruiloften of bedankjes.

  Ook leverbaar in een zwartgekleurde boxFoto van flower box Red & Gold

Red & Gold€ 52,95

Afgebeeld formaat: M

  De Red & Gold, net als de Red & Gold Mini is dit ook een geweldige manier om iemand ermee te verblijden. Deze is net wat groter dan het kleinere zusje. Een klein geschenk van grote waarde.

  Ook leverbaar in een witgekleurde box.

Foto van flower box Catharina

Catharina€ 42,95

Afgebeeld formaat: XS

  De Catharina, een zeer elegante flower box geheel in het wit bekleed met een klein vleugje pastelkleur aan toegevoegd. Met 9 witte kwaliteitsrozen netjes gearrangeerd in een witte doos, maakt deze fancy box de ideale gift voor elke gelegenheid.Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van typfouten en tussentijdse wijzigingen.

  Door de beschikbaarheid van de bloemen kan het product iets afwijken van de afbeelding. Accessoires zijn standaard niet inbegrepen, tenzij anders vermeld.


<< 1  2  3  4  5  >>