onze collectie


Foto van flower box Queen

Celebration Box€ 139,95

Afgebeeld maat: 3XL bestel

Foto van flower box Queen

Queenv.a. € 72,95

Afgebeeld maat: L bestel

  De Queen, een prachtige box met een grote diversiteit aan bloemen met gouden rozen in verwerkt. Dit vorstelijk exemplaar is beslist een originele manier om iemand ermee te verrassen. Geloof 't of niet, deze box is ook te verkrijgen in formaat XL voor de echte immense beauty.

Foto van flower box Amos

Ardorv.a. € 89,95

Afgebeeld maat: M bestel

  De Ardor, deze uitbundige en mooi uitziende combinatie welke in de hoogte is afgewerkt, is absoluut een eyecatcher in elke ruimte. Omdat, deze box is voorzien van diverse kleuren en enkel A-kwaliteit bloemen, zal men gegarandeerd lang ervan genieten.Flower Box Harmony

Harmony€ 69,95

Afgebeeld maat: L bestel

  Voor de echte liefhebbers van pastelkleuren is de Harmony Box gecreëerd. Een weelderige combinatie van prachtige bloemen en bladgroen, een ware lust voor het oog. Voor extra dimensie is deze box sierlijk in lagen opgebouwd.

Flower Box Red Sensation

Red SensationM: € 59,95
Afgebeeld maat: LL: € 69,95

 bestel

  De Red Sensation, een uitbundige combinatie met diverse rode bloemen afgewisseld door witte en roze kleuren. Deze box wordt weliswaar gekoppeld aan liefde, romantiek, maar ook aan nieuwe energie.

Foto van flower box Tropical Xmas editie

Tropical Xmas editie€ 49,95

Afgebeeld maat: M bestel

  Speciaal voor kerstgelegenheden is deze prachtige "Tropical Xmas" editie uitgebracht. Deze box is een mix aan glitter rozen, gouden bladen en vele andere fraaie bloemen. Dit geeft een ieder toch een warm gevoel van binnen.

  Dit product is tijdelijk niet meer leverbaarAlle getoonde prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van typfouten en tussentijdse wijzigingen.

  Door de beschikbaarheid van de bloemen kan het product iets afwijken van de afbeelding. Accessoires zijn standaard niet inbegrepen, tenzij anders vermeld.


<< 1   2   3   4   5   6   >>