onze collectie


Foto van flower box Shukran

Shukran€ 74,95

Afgebeeld maat: L bestel

  Voor welke gelegenheid dan ook, JP Flower Art heeft iets leuks bedacht namelijk, de Shukran flower box. Deze Shukran box bevat enkel topkwaliteit rode rozen afgewerkt met de maan en ster (in het wit of groen). Wil je een andere kleur, dat is bij ons geen enkel probleem. Absoluut een toppertje als (luxe) cadeau.

 Deze flower box is ook leverbaar in een witte box

Flower Box Luvly One

Luvly One€ 94,95

Afgebeeld maat: XXL bestel

  Laat het hart spreken om uw geliefde te vertellen wat hij of zij voor u betekent. En, kunt u dat niet in woorden uitdrukken dan hebben wij deze prachtige flower box, de Luvly One. Deze enorme flower box in het formaat XXL is vol gevuld met de beste A-kwaliteit rozen en in het midden afgewerkt met een mooie rozenhart. Hiermee is uw boodschap duidelijk overgebracht.

  Rozenhart is leverbaar in andere kleuren

Flower Box Nathalia

Nathaliav.a. € 77,95

Afgebeeld maat: L bestel

  De Nathalia is een mooi exemplaar met een combinatie van prachtige rode rozen en snoepgoed. In het midden van de flower box is een letter (of cijfer) van chocoladebollen gemaakt. Een mooie flower box om iemand mee te verrassen. Tip: geef je dit als cadeau, plaats de eerste letter van de ontvanger in de flower box.

  Leverbaar in grotere formatenFoto van flower box Amos

Ardorv.a. € 94,95

Afgebeeld maat: M bestel

  De Ardor, deze uitbundige en mooi uitziende combinatie welke in de hoogte is afgewerkt, is absoluut een eyecatcher in elke ruimte. Omdat, deze box is voorzien van diverse kleuren en enkel A-kwaliteit bloemen, zal men gegarandeerd lang ervan genieten.

Flower Box Red Sensation

Red SensationM: € 64,95
Afgebeeld maat: LL: € 74,95

 bestel

  De Red Sensation, een uitbundige combinatie met diverse rode bloemen afgewisseld door witte en roze kleuren. Deze box wordt weliswaar gekoppeld aan liefde, romantiek, maar ook aan nieuwe energie.

Foto van flower box Queen

Queenv.a. € 77,95

Afgebeeld maat: L bestel

  De Queen, een prachtige box met een grote diversiteit aan bloemen met gouden rozen in verwerkt. Dit vorstelijk exemplaar is beslist een originele manier om iemand ermee te verrassen. Geloof 't of niet, deze box is ook te verkrijgen in formaat XL voor de echte immense beauty.Foto van flower box Pinkilicious

Pink!liciousv.a. € 54,95

Afgebeeld maat: M bestel

  De Pink!licious, een flower box gevuld en keurig gearrangeerd met felgekleurde rozen van hetzelfde formaat. Het perfecte cadeau voor elke gelegenheid. Met deze flower box wordt iederéén vrolijk van, toch...

Foto van Bridal Centerpiece

Bridal CenterpiecePrijs op aanvraag

Diverse formaten bestel

  Een essentieël ingrediënt voor de perfecte huwelijksplechtigheid is natuurlijk, de Bridal Centerpiece. De Bridal Centerpiece is opgebouwd uit mooie rode en witte rozen, aangevuld met diverse bloemen. Aldus, een prachtige item die helpt bij het instellen van het thema en geeft het huwelijk extra glamour.

 De bridal centerpiece is leverbaar in diverse vormen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Foto van flower box Princess Box II

Princess Box€ 48,95

Afgebeeld maat: S bestel

  Deze kleurrijke flower box is een ware blikvanger op elke plek in de omgeving. Deze Princess Box II, is een prachtige flower box voor als cadeau of als een kleinigheidje. Vol gevuld met diverse roodgetinte en lichtblauwe rozen zorgen deze voor een mooie balans van kleuren.

  Tevens verkrijgbaar in een witte boxAlle getoonde prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van typfouten en tussentijdse wijzigingen.

  Door de beschikbaarheid van de bloemen kan het product iets afwijken van de afbeelding. Accessoires zijn standaard niet inbegrepen, tenzij anders vermeld.


<< 1   2   3   4   5   6   >>