onze collectie


Flower box Catharina

Catharina€ 51,95

Afgebeeld maat: M bestel

  De Catharina, een zeer elegante flower box geheel in het wit bekleed met een klein vleugje pastelkleur aan toegevoegd. Met 16 witte kwaliteitsrozen netjes gearrangeerd in een witte doos, maakt deze fancy box de ideale gift voor elke gelegenheid.

Foto van flower box Catharina

Catharina Mini€ 42,95

Afgebeeld maat: XS bestel

  De Catharina, een zeer elegante flower box geheel in het wit bekleed met een klein vleugje pastelkleur aan toegevoegd. Met 9 witte kwaliteitsrozen netjes gearrangeerd in een witte doos, maakt deze fancy box de ideale gift voor elke gelegenheid.

Foto van flower box Marble Red Mini

Marble Red Mini€ 34,95

Afgebeeld maat: XS   tijdelijk niet leverbaar 

  De Marble Red flower box is een prachtige flower box met een marmer print. Marmer is toch wel echt dé trend van dit moment. Absoluut een mooi exemplaar op elke (koffie) tafel of dressoir.

 Deze box bevat 10 premium rode rozen.Foto van flower box Golden Heart

Golden Heart€ 99,95

Afgebeeld maat: XXL bestel

  Deze adembenemende flower box gevuld met rode rozen en een gouden hart, is de perfecte combinatie voor welke gelegenheid dan ook. Deze luxury gift is uiteraard geschikt voor verjaardagen, bruiloften of als cadeau voor je dierbare. Iemand met een hart van goud, verdient dan ook een Golden Heart.

 Box is leverbaar in zwart of wit

Foto van een Simply Red Grande

Simply Red Grandev.a. € 74,95

Afgebeeld maat: L bestel

  De Simply Red Grande is een echte klassieker, maar nu in een groot formaat. The Bigger The Better. De Simply Red Grande is een flower box gevuld met prachtige rode rozen, afgewerkt met kleine pareltjes (wit of transparant) in het hart van de roos. Ideaal voor als cadeau of bedankje.

  Ook leverbaar in een witte box

Flower Box Simply Red

Simply Red S: € 49,95
Afgebeeld maat: MM: € 57,95

 bestel

  De Simply Red is een echte klassieker. Een flower box gevuld met prachtige rode rozen, afgewerkt met kleine pareltjes (wit of transparant) in het hart van de roos. Ideaal voor als cadeau.

  Box is alleen leverbaar in de kleur witFoto van flower box Red & Gold

Red & Goldv.a. € 62,95

Afgebeeld maat: M bestel

  De Red & Gold, net als de Red & Gold Mini is dit ook een geweldige manier om iemand ermee te verblijden. Deze is net wat groter dan het kleinere zusje. Een klein geschenk van grote waarde.

  Ook leverbaar in een witgekleurde box.

Foto van flower box Queen

Celebration Box€ 179,95

Afgebeeld maat: 3XL bestel

  Ben je echt op zoek naar een immens cadeau? Wat dacht je van de deze immense flowerbox gevuld met A-kwaliteit rozen. Een overbodige luxe bestaat haast niet, het geven van de Celebration box is een liefdevol gebaar.

Foto van flower box Ferraña

Ferraña€ 77,95

Afgebeeld maat: L bestel

  Laat iemands hart sneller kloppen met deze stralende Ferraña. De Ferraña is een sensationele en een fonkelende flower box voorzien van A-kwaliteit rode rozen en een chocolade hart in het midden. De combinatie van deze twee ingrediënten is haast onontbeerlijk. Een overbodige luxe bestaat niet, het geven van de Ferraña is een liefdevol gebaar.

  Tevens verkrijgbaar in grotere formaten. Ook leverbaar in een witte box.Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van typfouten en tussentijdse wijzigingen.

  Door de beschikbaarheid van de bloemen kan het product iets afwijken van de afbeelding. Accessoires zijn standaard niet inbegrepen, tenzij anders vermeld.


<< 1   2   3   4   5   6   >>