onze collectie


Foto van flower box Le Bouquet

Le Bouquet€ 62,95  € 57,95

Afgebeeld maat: M bestel

  Le Bouquet is een chique exemplaar, een combinatie bestaande uit mooigekleurde rozen en diverse snijbloemen die als geheel een sfeervolle look geeft. In het hart van elke roos zit een gekleurde parel die net dat extra effect geeft. Al met al, alle elementen in deze flower box vormen samen tot een ware schoonheid. Uiterst geschikt als cadeau voor verjaardagen, bruiloften of bedankjes.

  Ook leverbaar in een zwartgekleurde box

Foto van flower box Pinkilicious

Pink!liciousv.a. € 49,95

Afgebeeld maat: M bestel

  De Pink!licious, een flower box gevuld en keurig gearrangeerd met felgekleurde rozen van hetzelfde formaat. Het perfecte cadeau voor elke gelegenheid. Met deze flower box wordt iederéén vrolijk van, toch...

Foto van Bridal Centerpiece

Bridal CenterpiecePrijs op aanvraag

Diverse formaten bestel

  Een essentieël ingrediënt voor de perfecte huwelijksplechtigheid is natuurlijk, de Bridal Centerpiece. De Bridal Centerpiece is opgebouwd uit mooie rode en witte rozen, aangevuld met diverse bloemen. Aldus, een prachtige item die helpt bij het instellen van het thema en geeft het huwelijk extra glamour.

 De bridal centerpiece is leverbaar in diverse vormen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.Foto van flower box Snowy Rosy

Snowy Rosyv.a. € 54,95

Afgebeeld maat: S bestel

  De Snowy Rosy, een chic uitziende flower box volgevuld met rode rozen en bedekt met sparkling snow. Simpel, maar gracieus. Een absolute aanrader voor als bloemen in huis of elders.

  Bestelling is inclusief fles. Vraag naar de beschikbaarheid van dit product.

Foto van flower box Snowy White en Red

Snowy White & Redv.a. € 59,95

Afgebeeld maat: S bestel

  De Snowy White & Red Box, een warmvolle flower box gevuld met fonkelende witte en rode rozen van top-kwaliteit en daar bovenop afgewerkt met sneeuw.

  Bij het bestellen van dit product vraag vooraf naar de beschikbaarheid

Foto van een Kaketoe Jungle

Kaketoe JunglePrijs op aanvraag

Afgebeeld maat: M bestel

  De Kaketoe Jungle, een kleurrijk ensemble afgeladen met vele prachtige seizoensbloemen samengebracht tot één geheel. Deze flower box is netjes in lagen opgebouwd waardoor het in één blik is te aanschouwen. Met als hoogtepunt de kaketoe bloem die boven de rest van de wildernis uitsteekt. Een betere eyecatcher bestaat niet!

  Alleen beschikbaar bij afname van partijen. Neem contact op voor meer info en prijsopgave.Foto van flower box Oriana

Oriana€ 64,95  v.a. € 62,95

Afgebeeld maat: M bestel

  De Oriana, een pracht van een flower box gevuld met plusminus 40 grote rozen van twee soorten rozen en dat in de vorm van een koepel. Deze twee type rozen maken het tot een gebaar wat past in ieder interieur.

Foto van flower box Venetia

Venetia€ 64,95  v.a. € 62,95

Afgebeeld maat: M bestel

  De Venetia is een kleurrijke flower box gevuld met maar liefst 40 prachtige rozen van vier typen rozen. Door de koepelvorming geeft het product een mooi effect waardoor het van diverse kanten kan worden bekeken. Een echte eyecatcher in fleurig jasje.

Foto van flower box Princess Box II

Princess Box€ 44,95 € 42,95

Afgebeeld maat: S bestel

  Deze kleurrijke flower box is een ware blikvanger op elke plek in de omgeving. Deze Princess Box II, is een prachtige flower box voor als cadeau of als een kleinigheidje. Vol gevuld met diverse roodgetinte en lichtblauwe rozen zorgen deze voor een mooie balans van kleuren.

  Tevens verkrijgbaar in een witte boxAlle getoonde prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van typfouten en tussentijdse wijzigingen.

  Door de beschikbaarheid van de bloemen kan het product iets afwijken van de afbeelding. Accessoires zijn standaard niet inbegrepen, tenzij anders vermeld.


<< 1   2   3   4   5   6   >>