onze collectie


Foto van flower box Lovly Lanes

Lovly Lanes€ 72,95

Afgebeeld maat: L bestel

  Laat het hart spreken om uw geliefde te vertellen wat hij of zij voor u betekent. En, kunt u dat niet in woorden uitdrukken dan hebben wij deze prachtige flower box, de Lovly Lanes. Deze flower box is vol gevuld met de beste 65 A-kwaliteit rozen in prachtige banen. Hiermee is uw boodschap duidelijk overgebracht.

 Box is leverbaar in zwart of wit en bevat 65 mooie rozen.

Foto van flower box Hipster

Hipster Kellyv.a. € 62,95

Afgebeeld maat: S bestel

  Deze flower box is een modieus product gevuld met zwarte en witte rozen. De perfecte combinatie van twee prachtige kleuren. De Hipster Kelly staat voor modern, cool en passend in elk interieur. Volg de nieuwe trend, denk aan de Hipster Kelly.

 Box is verkrijgbaar in de kleuren zwart of wit.

Tip: extra lang genieten van deze flower box? We fabriceren deze box ook als Long Life, gegarandeerd 1 jaar lang genieten. Vraag naar de mogelijkheden.

Foto van flower box Rubala

Rubalav.a. € 48,95

Afgebeeld maat: S bestel

  De Rubala is een nette flower box gevuld met vele rode en witte kwaliteitsrozen, absoluut een oogstrelende combinatie van twee prachtige kleuren. De rubala is modern, gaaf en passend in elk interieur. Volg de nieuwe trend, denk aan de Rubala.

 Deze flower box is leverbaar in de kleuren wit of zwart. Het product bevat circa 35 fijne rozen.Foto van flower box Rainbow Heaven

Rainbow Heaven€ 69,95

Afgebeeld maat: M bestel

 In onze collectie is de enige echte kleurrijke en vrolijke flower box te vinden. Deze flower box bevat bijna alle kleuren van de regenboog. Werkelijk een feest voor het oog!

  De gekleurde rozen worden enkel geleverd op aanvraag (minimaal twee werkdagen). Vraag er naar voor meer informatie.

Foto van flower box American Dream

American Dream€ 54,95

Afgebeeld maat: M bestel

  De American Dream is de perfecte flower box voor o.a. Amerikaanse feestdagen, themafeesten of gewoonweg 'feeling American'. Met dit indrukwekkend 'stars and stripes' patroon voorzien van rode, witte en blauwe kwaliteitsrozen, maak je absoluut indruk op elke gelegenheid. Een echte sierlijke eyecatcher..

 Deze flower box is ook leverbaar in een zwarte box

Foto van flower box red square

Red Square€ 52,95

Afgebeeld maat: M bestel

  Een bescheiden, maar toch een gracieuze flower box om iemand flink ermee te verrassen. Met zijn vierkante vorm is deze flower box ideaal als gift voor feestelijke gelegenheden of net dat originele ontbrekende stuk om het interieur compleet te maken.

 Box is leverbaar in zwart of witFoto van flower box Red Square Mini

Red Square Mini€ 47,95

Afgebeeld maat: XS   tijdelijk niet leverbaar 

  Een bescheiden, maar toch een gracieuze flower box om iemand flink ermee te verrassen. Met zijn vierkante vorm en 12 rode A-kwaliteit rozen is deze flower box ideaal als gift voor feestelijke gelegenheden. Of, het ontbrekende stuk om het interieur compleet te maken. Wat u ook ermee doet, het is altijd goed.

 Box is leverbaar in zwart of wit

Foto van flower box Unicorn

Unicorn Mini€ 74,95

Afgebeeld maat: XS bestel

  Alle pastelkleuren van de unicorn komen samen in een flower box. Hip en modern, een plaatje om naar te kijken. Met deze vrolijke samenstelling maak je een ieder wel blij mee, toch.

 Alleen leverbaar in maat M. Deze maat bevat circa 30 premium rainbow (pastel) rozen. Leverbaar met of zonder unicorn lint. Maat XS is niet meer leverbaar.

Foto van flower box Ornate

Ornatev.a. € 74,95

Afgebeeld maat: M bestel

  Eén van de vele elegante flower boxen die wij te bieden hebben, de Ornate. Een zeer nette en chic uitstralende flower box met diverse pastelkleurige bloemen zorgt voor een sprankelende look. De verse bloemen zijn in groepen gedeeld plus deels afgewerkt met parels. Dus, wil je iemand blij maken denk aan de Ornate. Tip: uiteraard geschikt als cadeau voor bruiloften.

 Deze flower box is ook leverbaar in een witte boxAlle getoonde prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van typfouten en tussentijdse wijzigingen.

  Door de beschikbaarheid van de bloemen kan het product iets afwijken van de afbeelding. Accessoires zijn standaard niet inbegrepen, tenzij anders vermeld.


<< 1   2   3   4   5   6   >>