onze collectie


Foto van flower box Ferraña

Ferraña€ 72,95

Afgebeeld maat: L bestel

  Laat iemands hart sneller kloppen met deze stralende Ferraña. De Ferraña is een sensationele en een fonkelende flower box voorzien van A-kwaliteit rode rozen en een chocolade hart in het midden. De combinatie van deze twee ingrediënten is haast onontbeerlijk. Een overbodige luxe bestaat niet, het geven van de Ferraña is een liefdevol gebaar.

  Tevens verkrijgbaar in grotere formaten. Ook leverbaar in een witte box.

Foto van een Simply Red Grande

Simply Red Grandev.a. € 69,95

Afgebeeld maat: L bestel

  De Simply Red Grande is een echte klassieker, maar nu in een groot formaat. The Bigger The Better. De Simply Red Grande is een flower box gevuld met prachtige rode rozen, afgewerkt met kleine pareltjes (wit of transparant) in het hart van de roos. Ideaal voor als cadeau of bedankje.

  Ook leverbaar in een witte box

Flower Box Simply Red

Simply RedS: € 44,95
Afgebeeld maat: MM: € 52,95

 bestel

  De Simply Red is een echte klassieker. Een flower box gevuld met prachtige rode rozen, afgewerkt met kleine pareltjes (wit of transparant) in het hart van de roos. Ideaal voor als cadeau.Foto van flower box Red & Gold

Red & Goldv.a. € 54,95

Afgebeeld maat: M bestel

  De Red & Gold, net als de Red & Gold Mini is dit ook een geweldige manier om iemand ermee te verblijden. Deze is net wat groter dan het kleinere zusje. Een klein geschenk van grote waarde.

  Ook leverbaar in een witgekleurde box.

Foto van flower box Red en Gold Mini

Red & Gold Mini€ 47,95

Afgebeeld maat: S bestel

  De Red & Gold Mini, net als de Red & Gold box is dit ook een geweldige manier om iemand ermee te verblijden. Een klein geschenk van grote waarde.

Foto van flower box Red en Gold

Red & Gold ExclusiveS: € 55,95
Afgebeeld maat: SM: € 64,95

 bestel

  Inmiddels is deze combinatie één van de populairste en zeer gewild, de echte klassieker rood en goud. Deze flower box, Red & Gold, is een prachtige compositie afgewisseld met dieprode en goudkleurige rozen. Hierbij worden alle rode rozen netjes afgewerkt met een kroontje in het hart.Foto van flower box Shukran

Shukran€ 69,95

Afgebeeld maat: L bestel

  Voor welke gelegenheid dan ook, JP Flower Art heeft iets leuks bedacht namelijk, de Shukran flower box. Deze Shukran box bevat enkel topkwaliteit rode rozen afgewerkt met de maan en ster (in het wit of groen). Wil je een andere kleur, dat is bij ons geen enkel probleem. Absoluut een toppertje als (luxe) cadeau.

 Deze flower box is ook leverbaar in een witte box

Flower Box Luvly One

Luvly One€ 89,95

Afgebeeld maat: XXL bestel

  Laat het hart spreken om uw geliefde te vertellen wat hij of zij voor u betekent. En, kunt u dat niet in woorden uitdrukken dan hebben wij deze prachtige flower box, de Luvly One. Deze enorme flower box in het formaat XXL is vol gevuld met de beste A-kwaliteit rozen en in het midden afgewerkt met een mooie rozenhart. Hiermee is uw boodschap duidelijk overgebracht.

  Rozenhart is leverbaar in andere kleuren

Flower Box Nathalia

Nathaliav.a. € 72,95

Afgebeeld maat: L bestel

  De Nathalia is een mooi exemplaar met een combinatie van prachtige rode rozen en snoepgoed. In het midden van de flower box is een letter (of cijfer) van chocoladebollen gemaakt. Een mooie flower box om iemand mee te verrassen. Tip: geef je dit als cadeau, plaats de eerste letter van de ontvanger in de flower box.

  Leverbaar in grotere formatenAlle getoonde prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van typfouten en tussentijdse wijzigingen.

  Door de beschikbaarheid van de bloemen kan het product iets afwijken van de afbeelding. Accessoires zijn standaard niet inbegrepen, tenzij anders vermeld.


<< 1   2   3   4   5   6   >>