collectie


Foto van flower box Golden Heart

Golden Heart€ 89,95

Afgebeeld maat: XXL bestel

  Deze adembenemende flower box gevuld met rode rozen en een gouden hart, is de perfecte combinatie voor welke gelegenheid dan ook. Deze luxury gift is uiteraard geschikt voor verjaardagen, bruiloften of als cadeau voor je dierbare. Iemand met een hart van goud, verdient dan ook een Golden Heart.

 Box is leverbaar in zwart of wit

Foto van flower box Unicorn

Unicorn Mini€74,95 € 69,95

Afgebeeld maat: XS bestel

  Alle pastelkleuren van de unicorn komen samen in een flower box. Hip en modern, een plaatje om naar te kijken. Met deze vrolijke samenstelling maak je een ieder wel blij mee, toch.

 Alleen leverbaar in maat M. Deze maat bevat circa 30 premium rainbow (pastel) rozen. Leverbaar met of zonder unicorn lint. Maat XS is niet meer leverbaar.

Foto van flower box Ornate

Ornatev.a. € 59,95

Afgebeeld maat: M bestel

  Eén van de vele elegante flower boxen die wij te bieden hebben, de Ornate. Een zeer nette en chic uitstralende flower box met diverse pastelkleurige bloemen zorgt voor een sprankelende look. De verse bloemen zijn in groepen gedeeld plus deels afgewerkt met parels. Dus, wil je iemand blij maken denk aan de Ornate. Tip: uiteraard geschikt als cadeau voor bruiloften.

 Deze flower box is ook leverbaar in een witte boxFoto van flower box Rainbow Heaven

Rainbow Heaven€ 64,95  € 62,95

Afgebeeld maat: M bestel

 In onze collectie is de enige echte kleurrijke en vrolijke flower box te vinden. Deze flower box bevat bijna alle kleuren van de regenboog. Werkelijk een feest voor het oog!

  De gekleurde rozen worden enkel geleverd op aanvraag (minimaal twee werkdagen). Vraag er naar voor meer informatie.

Foto van flower box American Dream

American Dream€ 49,95  € 48,95

Afgebeeld maat: M bestel

  De American Dream is de perfecte flower box voor o.a. Amerikaanse feestdagen, themafeesten of gewoonweg 'feeling American'. Met dit indrukwekkend 'stars and stripes' patroon voorzien van rode, witte en blauwe kwaliteitsrozen, maak je absoluut indruk op elke gelegenheid. Een echte sierlijke eyecatcher..

 Deze flower box is ook leverbaar in een zwarte box

Foto van flower box red square

Red Square€ 48,95

Afgebeeld maat: M bestel

  Een bescheiden, maar toch een gracieuze flower box om iemand flink ermee te verrassen. Met zijn vierkante vorm is deze flower box ideaal als gift voor feestelijke gelegenheden of net dat originele ontbrekende stuk om het interieur compleet te maken.

 Box is leverbaar in zwart of witFlower box Catharina

Catharina€ 46,95

Afgebeeld maat: M bestel

  De Catharina, een zeer elegante flower box geheel in het wit bekleed met een klein vleugje pastelkleur aan toegevoegd. Met 16 witte kwaliteitsrozen netjes gearrangeerd in een witte doos, maakt deze fancy box de ideale gift voor elke gelegenheid.

Foto van flower box Catharina

Catharina Mini€ 37,95

Afgebeeld maat: XS bestel

  De Catharina, een zeer elegante flower box geheel in het wit bekleed met een klein vleugje pastelkleur aan toegevoegd. Met 9 witte kwaliteitsrozen netjes gearrangeerd in een witte doos, maakt deze fancy box de ideale gift voor elke gelegenheid.

Foto van flower box Marble Red Mini

Marble Red Mini€ 29,95

Afgebeeld maat: XS   tijdelijk niet leverbaar 

  De Marble Red flower box is een prachtige flower box met een marmer print. Marmer is toch wel echt dé trend van dit moment. Absoluut een mooi exemplaar op elke (koffie) tafel of dressoir.

 Deze box bevat 10 premium rode rozen.Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van typfouten en tussentijdse wijzigingen.

  Door de beschikbaarheid van de bloemen kan het product iets afwijken van de afbeelding. Accessoires zijn standaard niet inbegrepen, tenzij anders vermeld.


<< 1   2   3   4   5   6   >>