collectie


Foto van Flower Box: Black Charm

Black Charm€ 72,95

Afgebeeld maat: L bestel

  Kan jij de verleiding weerstaan van de Black Charm? Deze trendy flower box is voorzien van zwarte rozen en in het midden een hart gemaakt van chocola. Deze eyecatcher is echt niet te missen en is het middelpunt van alle aandacht. Dus, maakt een grandioos entree met de Black Charm.

 Box is leverbaar in zwart of wit

Foto van flower box Blue Swoosh

Blue Swoosh€ 64,95

Afgebeeld maat: M bestel

  Niets is zo bijzonder dan de Blue Swoosh. Een prachtige flower box gevuld met blauwe rozen en witte rozen. Deze box is een ware aandachtstrekker.

 Box is leverbaar in zwart of wit

Foto van flower box Blue Shimmer

Blue Shimmer€ 72,95

Afgebeeld maat: M bestel

  Niets is zo bijzonder dan de Blue Shimmer. Een prachtige flower box gevuld met schitterende blauwe rozen en een hart van chocola. Deze big box is een ware aandachtstrekker.

 Box is leverbaar in zwart of wit



Foto van flower box: Pastel Mystique

Pastel Mystique XXL€ 89,95

Afgebeeld maat: XXL bestel

  Deze grote en trendy flower box, de Pastel Mystique, is prachtig om je dierbare op een originele manier te verrassen. Dit product is voorzien van afwisselende pastelkleurige rozen van goede kwaliteit. Door de samenstelling kun je je ogen er haast niet van afhouden!

 Box is leverbaar in zwart of wit

Foto van flower box Violette

Violette€ 58,95

Afgebeeld maat: S bestel

  Een bescheiden, maar toch een gracieuze flower box om iemand flink ermee te verrassen. Met zijn ronde vorm is deze flower box ideaal als gift voor feestelijke gelegenheden of net dat originele ontbrekende stuk om het interieur compleet te maken.

 Box is leverbaar in zwart of wit en bevat 20 mooie rozen.

Foto van flower box: Sparkling Blue

Sparkling Blue € 58,95

Afgebeeld maat: S bestel

  De Sparkling Blue is een adembenemende flower box met "schitterende" blauwe rozen. Deze zijn geheel netjes gearrangeerd wat een extra WoW-factor geeft. Deze uitstraling is uiteraard geschikt als cadeau of pure verwennerij. Kun jij de Sparkling Blue weerstaan?

 Box is leverbaar in zwart of wit



Foto van flower box Lovly Lanes

Lovly Lanes€ 67,95

Afgebeeld maat: L bestel

  Laat het hart spreken om uw geliefde te vertellen wat hij of zij voor u betekent. En, kunt u dat niet in woorden uitdrukken dan hebben wij deze prachtige flower box, de Lovly Lanes. Deze flower box is vol gevuld met de beste 65 A-kwaliteit rozen in prachtige banen. Hiermee is uw boodschap duidelijk overgebracht.

 Box is leverbaar in zwart of wit en bevat 65 mooie rozen.

Foto van flower box Hipster

Hipster Kellyv.a. € 52,95

Afgebeeld maat: S bestel

  Deze flower box is een modieus product gevuld met zwarte en witte rozen. De perfecte combinatie van twee prachtige kleuren. De Hipster Kelly staat voor modern, cool en passend in elk interieur. Volg de nieuwe trend, denk aan de Hipster Kelly.

 Box is verkrijgbaar in de kleuren zwart of wit.

Tip: extra lang genieten van deze flower box? We fabriceren deze box ook als Long Life, gegarandeerd 1 jaar lang genieten. Vraag naar de mogelijkheden.

Foto van flower box Rubala

Rubalav.a. € 43,95

Afgebeeld maat: S bestel

  De Rubala is een nette flower box gevuld met vele rode en witte kwaliteitsrozen, absoluut een oogstrelende combinatie van twee prachtige kleuren. De rubala is modern, gaaf en passend in elk interieur. Volg de nieuwe trend, denk aan de Rubala.

 Deze flower box is leverbaar in de kleuren wit of zwart. Het product bevat circa 35 fijne rozen.



Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van typfouten en tussentijdse wijzigingen.

  Door de beschikbaarheid van de bloemen kan het product iets afwijken van de afbeelding. Accessoires zijn standaard niet inbegrepen, tenzij anders vermeld.


<< 1   2   3   4   5   6   >>