collectie


Foto van flower box Golden Heart Trim

Golden Heart Trim€ 99,95

Afgebeeld maat: XXL bestel

  Deze enorme flower box gevuld met rode rozen en een open gouden hart, is ideaal voor elke gelegenheid. Pak het extra groot uit met deze Golden Heart Trim voor een echte WoW-effect. Gegarandeerd een succes.

 Box is leverbaar in zwart of wit

Foto van boeket Celebration bouquet

Celebration bouquet € 74,95

een handgebonden boeket bestel

  Ene prachtig handgebonden boeket met cijfers is toch een leuk idee. Verras daarmee een jarige job, een huwelijksjubileum o.i.d. op een geheel eigentijdse manier.

Foto van flowerbox Heartbox Red

Heartbox Red€ 69,95

Afgebeeld maat: M bestel

  Er is geen betere manier om uw dierbare te vertellen wat hij of zij voor u betekent. De Heartbox Red is een hartvormige box gevuld met de beste A-kwaliteit rode rozen. Zorg alleen voor wat extra zakdoekjes voor de romantische momenten.

 Deze box bevat 25 à 28 kwaliteitsrozen. Tip: het perfecte cadeau voor uw Valentijn.foto van flower box Heraty Red

Hearty Red€ 69,95

Afgebeeld maat: M bestel

  Een flower box zegt meer dan duizend woorden! Zo ook met de Hearty Red. Een box volgevuld met verse rozen van hoge kwaliteit. Lekker lang genieten en een prachtig product in huis. Wie wilt dat nou niet?

Let op! Hartvormige boxen zijn tijdelijk niet in het wit leverbaar. We hebben ze enkel in kleur rood op voorraad.

Foto van flower box Marble Red

Marble Red€ 54,95

Afgebeeld maat: M bestel

  De Marble Red flower box is een prachtige flower box met een marmer print. Marmer is toch wel echt dé trend van dit moment. Absoluut een mooi exemplaar op elke (koffie) tafel of dressoir.

 Deze box bevat ca. 20 premium rode rozen.

Foto van Tine Heart Bouquet

Tiny Heart bouquet€ 54,95

een handgebonden boeket bestel

  De Tiny Heart, een schoon voorbeeld van "small gesture, BIG impact". Dit boeket bevat 20 premium witte rozen van hoge kwaliteit, gerangeerd in een hart. Super cool is ie niet?

 Dit boeket bevat 20 premium witte rozen.Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van typfouten en tussentijdse wijzigingen.

  Door de beschikbaarheid van de bloemen kan het product iets afwijken van de afbeelding. Accessoires zijn standaard niet inbegrepen, tenzij anders vermeld.


<< 1   2   3   4   5   6   >>