sierboom


Magnolia Vase  nieuw  €295,95

Magnolia takken (in vaas) bestel

  Fleur je interieur op met de mooiste natuurgetrouwe sierboom! JP Flower Art biedt mooie kwaliteit magnoliaboom aan. Mooi om in een vaas te zetten, al dan niet met andere bloemen. Deze takken zorgen voor een instant goed gevoel van binnen, het hele jaar door.

 Leverbaar met of zonder vaas en worden op maat gemaakt. Prijs enkel voor Magnolia boom bedraagt €295,95. Wilt u de vaas erbij? Deze kost u € 179,95.

Bloesem boom

Sakura Tree  nieuw  €295,95

Bloesem takken (in vaas) bestel

  Fleur je interieur op met de mooiste natuurgetrouwe sierboom! JP Flower Art biedt mooie kwaliteit bloesemboom aan. Mooi om in een vaas te zetten, al dan niet met andere bloemen. Deze takken zorgen voor een instant goed gevoel van binnen, het hele jaar door.

 Leverbaar met of zonder vaas en worden op maat gemaakt. Prijs enkel voor bloesemboom bedraagt €295,95. Wilt u de vaas erbij? Deze kost u € 179,95.

Vase 38 Gold

Planter Metal Gold € 79,95

Plantenpot bestel

  De gouden planter is voorzien van de kleur metaal goud. Deze kwalitatieve pot heeft een diameter van 26 cm en is 39,5 cm hoog. Uiteraard geschikt voor binnenshuis.

Plant is exclusief.Vase 38 Gold

Vase 38 Gold €139,95

Planter bestel

  Deze prachtige vaas is goud van kleur en staat op drie poten (kleur: zwart). De diameter van deze pot is 38 cm en 95 cm in hoogte.  Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van typfouten en tussentijdse wijzigingen.