over ons


Wie zijn wij

Allereerst, van harte welkom op onze website.

 

Fijn dat u meer over ons wilt weten en dat vertellen wij u graag met alle plezier. Zoals u ziet zijn wij een (klein) bedrijf die graag creatief bezig is met bloemen. JP Flower Art is een jonge organisatie die zich voornamelijk richt op het maken van mooie flower boxen van diverse types en varianten. Sinds jongsaf heb ik me veelal beziggehouden met het maken van kleine boeketten. Puur vanuit hobby alsmede passie. Het werd al vrij duidelijk dat mijn voorliefde voor bloemen op het lijf is geschreven. Ook zag ik dat het maken van attractieve flower box enthousiast werd ontvangen door mijn omgeving.

Het werd daarom tijd om deze passie met jullie te delen, als gevolg daarvan is mijn bedrijf JP Flower Art ontstaan. JP Flower Art, een bedrijf dat zich voornamlijk zal spitsen op het samenstellen van mooie bloemboeketten in Franse stijl. Afhankelijk van thema of gelegenheid (bruiloft, verjaardag, jubileum etc.), verzekeren wij u dat elk afgeleverd product naar volle tevredenheid zal leiden. Kwaliteit en serivcegericht zijn standaard bij ons.

Jean Parag

FLOWER BOX DESIGNER BIJ JP FLOWER ART


Flower box

Zoals eerder aangegeven is een flower box een relatief nieuw concept die in Frankrijk is onstaan. In feite, is het een mooie combinatie van bloemen die in een soort container wordt geplaatst. Vanwege de vele combinaties die mogelijk zijn, is het voor JP Flower Art elke keer een nieuwe uitdaging. En, nieuwe uitdagingen leiden tot nieuwe ideeën.

 

Inmiddels zijn deze producten wereldwijd populair vanwege het goed uitziende ontwerp, waarbij diverse soorten top-kwaliteit bloemen worden toegepast. Van strak tot uitbundig, bij ons is alles mogelijk.

Bloemen

Het dagelijks kweken van verse snijbloemen doen telers graag met passie. Wie veelal bloemen haalt voor thuis of als cadeau, weet dat een kleingheid grote waarde kan hebben. Elke dag verse bloemen op grote schaal kweken kan mede een impact hebben op de natuur. Om dit te voorkomen worden bloemen geteeld op een duurzame wijze met weinig impact op de natuur.

 

JP Flower Art vindt dit belangrijk en wil hierbij haar actieve bijdrage leveren. Wij kopen daarom onze bloemen in, die aan strenge eisen voldoen en op een duurzame en milieuvriendelijke wijze zijn gekweekt zonder verlies van kwaliteit natuurlijk. Deze bloemen zijn grotendeels FFP- en/of MPS-gecertificeerd. Daarnaast zijn onze ingrediënten rechtstreeks afkomstig van de bloemenveiling dus gegarandeerd mooi, vers en optimaal.

Zakelijk

Bij JP Flower Art is het mogelijk om als bedrijf zijnde bestellingen te plaatsen waarbij de betalingen maandelijks per factuur worden gedaan (geen administratiekosten). Bij afname van grotere aantallen passen wij een aantrekkelijke korting toe. En, zorgen wij dat de bestellingen tijdig worden geleverd.

Inmiddels leveren wij onze producten aan horeca en retail.

Alle zakelijke leveringen worden uitgevoerd door Post NL

Meer weten of wilt u gebruik maken van onze dienstverlening? Maak vandaag nog uw zakelijke account aan.